VDL Weweler Parts 

VDL Weweler Parts is onderdeel van VDL Groep, een internationaal industrieel familiebedrijf met 101 werkmaatschappijen, verspreid over 20 landen en met ruim 17.000 medewerkers. Het is een bundeling van flexibele, zelfstandige bedrijven met elk hun eigen specialisme. De kracht van VDL Groep zit in de onderlinge samenwerking tussen de bedrijven.

VDL Weweler Parts behoort tot de divisie eindproducten. Deze divisie omvat veersystemen voor de automotive industrie, warmte-, koel- en luchttechnische installaties, installaties voor de olie-,gas- en petrochemische industrie, productieautomatiseringssystemen, systemen voor de agrarische sector, zonnebanken, dakkoffers, containerhandlingsystemen, sigaren- en verpakkingsmachines, componenten voor bulkhandeling en afzuiginstallaties en systemen voor explosie- en brandbeveiliging.
De andere divisies omvatten toeleveringen, autoassemblage en bussen. Op het terrein van de toeleveringen is VDL toonaangevend in metaalbewerking, mechatronische systemen en modulebouw, kunststofverwerking en oppervlaktebehandeling. Onder de divisie autoassemblage valt het produceren van personenauto’s voor derden. De divisie bussen bestaat uit chassis & chassis modules, touringcars, openbaarvervoerbussen, mini- & midibussen, speciale projecten en gebruikte bussen.